Om Galleri1.dk

Galleri1.dk indehaves og drives på privat basis af Helge Brix-Hansen, Møn, som gennem en årrække har oparbejdet en større samling malerier. Hovedparten af denne malerisamling udbydes nu til salg via Galleri1.dk

Galleri1.dk er baseret på salg via internettet og er således ikke et traditionelt galleri med åbningstider og mulighed for besigtigelse af samlingen. Eventuel besigtigelse af udvalgte malerier kan dog aftales via Kontakt.

Malerisamlingen består fortrinsvis af ældre naturalistiske malerier af kendte og mindre kendte kunstmalere herunder gode malerier af ukendte kunstnere. Samlingen indeholder desuden impressionistiske malerier af kendte kunstnere samt i mindre omfang moderne malekunst.

Malerierne der vises indenfor de forskellige kategorier er alle prismærkede. Indenfor de forskellige kategorier er der under Øvrige flere malerier (fx under Mark og skov Øvrige), men disse malerier er endnu ikke alle prismærkede.

Nogle af malerierne går igen i to eller flere kategorier – fx under både Kunstnere og Naturalistiske malerier. Klik på hvert enkelt maleri for en større visning.

Kontakt Galleri1.dk for oplysning om hvorvidt de anførte mål i cm er udvendige rammemål eller lærredsmål.

Malerierne er malet med oliemaling på lærred - når intet andet er anført.

Hvis du har behov for nærmere oplysninger om bestemte malerier, priser, osv., fremsender jeg gerne de ønskede oplysninger pr. mail.


Sådan handler du

Hvor der ikke er anført pris eller mangler andre oplysninger om et maleri, kan Galleri1.dk kontaktes for nærmere oplysninger via Kontakt. I sagens natur må spørgsmål stilles via mail, således at jeg får tid til at undersøge sagen nærmere, inden jeg vender tilbage.

Jeg vil bestræbe mig på at besvare alle mails inden for 3 dage, men da Galleri1.dk er et rent privat foretagende, kan længere svartid forekomme. Men jeg vender tilbage!

Eventuelle køb betales til Galleri1.dk's oplyste bank reg. og kontonummer via pengeoverførsel, og når Galleri1.dk har modtaget beløbet, inkl. fragtomkostning, fremsendes varen til køber. Varen kan evt. afhentes efter nærmere aftale. Evt. betaling via PayPal.com eller MobilePay. Der gives rabat ved samtidigt køb af flere malerier.

Priserne er i DKK (ekskl. forsendelse)